Wijnproeverij

Wij zijn gespecialiseerd in de organisatie van wijnproeverijen. Deze worden meestal op aanvraag georganiseerd, bijvoorbeeld als bedrijfsuitje, vrijgezellen- of verjaardagsfeest, of gewoon met vrienden.

De leerzame en gezellige proeverijen vinden plaats aan een lange proeftafel in het souterrain van onze originele locatie in het voormalige havengebied van Amsterdam. Op deze mooie wijnlocatie kunnen wij kleine groepen ontvangen in onze eigen ruimte tot zeer grote groepen in een interne ruimte van Loods6 (indien beschikbaar).

Kijk op FACEBOOK voor foto's

 

Onze medewerkers zijn vinoloog, vaak wijndocent, en werken al lang in de wijnhandel... er is dus ook veel wijnkennis aanwezig. Een wijnproeverij is bij ons een ontspannen leerzame wijnproefbijeenkomst waar op luchtige wijze een hele reis door de wereld van wijn wordt gemaakt. U wordt ontvangen met een originele en overheerlijke mousserende wijn, waarna acht verschillende wijnen worden geproefd. De vinoloog vertelt alle ins en outs van de kunst van het wijnproeven, meestal aan de hand van een thema. De groep neemt plaats aan een met kaarslicht gedekte tafel, proefformulieren, wijnbeschrijvingen, kaasplateau met droge worsten en broodmandjes zijn allemaal onderdeel van de proeverij. Er is een witte wijn en een tweede rode wijn gedeelte.

Totale tijdsduur is 2,5 uur. Veelal wordt eventueel gewenste catering deze samengevoegd in het 2e deel van de proeverij. Klik op CATERING voor de catering mogelijkheden, andere wensen? Dieetwensen ? Dit is allemaal mogelijk. Het voordeel is dat wij geen horecaprijsstelling hanteren voor eventuele extra gedronken wijnen, maar onze winkelprijs, tevens is waarschijnlijk de wijn die tijdens de proeverij geschonken wordt voldoende voor tijdens het menu. Klik op Wijnproeverij GROEPEN voor alle wijnproeverij prijzen 

KNSM-laan 293, Loods 6            
1019LE AMSTERDAM, Nederland linkedin
020-6235877
Nieuwsbrief
Heeft u zich al op onze ingeschreven ???
6 dagen per week open ! 10-19 / zat 12-18
kwaliteitswijnen tegen scherpe prijzen voor
restaurants, bedrijven en particulieren
Contact