WIJNCURSUS SDEN 3 (WIJNBREVET)

Voor wijnliefhebbers en wijnprofessionals die over een gedegen basiskennis beschikken en nog meer willen weten van wijn en de wondere wijnwereld. We proeven blind meer dan 80 wijnen uit alle belangrijke wijngebieden en van heel veel verschillende druivenrassen. Deze cursus leidt op voor het landelijk erkende examen Wijnbrevet (niet verplicht). De wijncursus voldoet aan de eisen die gesteld zijn door de Stichting Dranken Examens Nederland (SDEN) voor het niveau 3. Na negen avonden kan je jezelf een echte wijnkenner noemen! 

Voor informatie omtrent startdata, de duur van de cursus en de kosten verwijzen we u graag naar de website van Wijneducatie Nederland.

Klik hier voor meer informatie en inschrijven!


Wijnproeven in de wijngaardWijneducatie Nederland organiseert ook SDEN 2 cursussen en andere thematische wijnproeverijen

Heeft u een vriendenkring van tussen de 8-20 personen waarvoor u exclusief een 'Kennismaking met Wijn' wilt laten organiseren? Neem dan contact met ons op, wij overleggen dan met u voor een geschikte dag en geven u een prijsopgave.

 

KNSM-laan 293, Loods 6            
1019LE AMSTERDAM, Nederland linkedin
020-6235877
Nieuwsbrief
Heeft u zich al op onze ingeschreven ???
6 dagen per week open ! 10-19 / zat 12-18
kwaliteitswijnen tegen scherpe prijzen voor
restaurants, bedrijven en particulieren
Contact